Tiplijn: 06-19541384

Auto klapt op boom langs A16 bij Dordrecht

0

DORDRECHT – Bij een ongeval op de A16 bij Dordrecht zijn maandagmiddag 25 januari 2016 twee mannen gewond geraakt. Omstreeks 14.45 uur verloor de bestuurder van een auto de macht over het stuur. Dit gebeurde toen hij van baan wilde wisselen en hierbij verblind werd door de zon. Hierop reed het tweetal met hoge snelheid tegen een boom, meldt de politie.

Naast de ambulancedienst en de politie kwam ook de brandweer ter plaatse bij het ongeval dat gebeurde op de snelweg richting Rotterdam. Met behulp van hydraulisch gereedschap heeft de brandweer de bijrijder uit het voertuig gehaald. “De bestuurder, een man uit Strijen, liep hoofdletsel op. De bijrijder, een man uit Puttershoek, liep mogelijk rugletsel op bij het ongeval,” meldt een woordvoerster van de politie. Het tweetal is naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto’s: Ovd-RWS Bas en Politie

Knipsel CZkwh3gWYAATPia-3

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer