Tiplijn: 06-19541384

Snelweg A16 vanaf Dordrecht tot na de spits dicht door ongeluk

0

DORDRECHT / MOERDIJK – Verkeer vanuit Dordrecht richting Breda moet tijdens de avondspits rekening houden met lange vertragingen. Door een ongeluk op de A16, net na de Moerdijkbrug, is de A16 volledig afgesloten in de richting van Breda. Twee auto’s botsten rond 14.00 uur op elkaar. Hierbij raakten ten minste twee mensen gewond, van wie zeker één ernstig.

Snelweg dicht
In eerste instantie ging Rijkswaterstaat er vanuit dat de snelweg nog tot ongeveer 20.00 uur afgesloten zou blijven. Dit is later bijgesteld naar 17.30 uur. Voor het verkeer richting Breda is vanaf knooppunt Ridderkerk-Noord een omleiding ingesteld via de A15, A29, A59 en de A17. Maar ook daar is het druk, volgens de VID loopt het verkeer op de A15 bij Sliedrecht al vast.

Tolvrij
Vanwege het ongeval is de Kiltunnel tussen Dordrecht en ‘s-Gravendeel tijdelijk tolvrij.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer