Tiplijn: 06-19541384

Man probeert 20-jarige vrouw te beroven in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie onderzoekt de poging beroving die dinsdagavond 12 januari 2016 plaatsvond aan het Deimospad in Dordrecht en komt daarbij graag in contact met getuigen.

Een 20-jarige vrouw liep iets na zevenen naar huis, nadat ze boodschappen had gedaan in winkelcentrum Sterrenburg. Toen ze op het Deimospad liep, hoorde ze versnelde voetstappen achter haar. Daarna werd er hard aan haar tas gerukt. De vrouw draaide zich om en wist haar tas vast te houden. Ze zag een man staan. Hij stond even stil en rende daarna richting de Zuidendijk. Het gaat om een man van tussen de 20 en 30 jaar oud en ongeveer 1.85 meter lang. Hij is slank, licht getint en heeft opvallend donkere ogen. Hij droeg een zwart joggingvest met rits en capuchon en een lichtgrijze broek.

Op camerabeelden is te zien dat kort na de beroving mensen over het Deimospad fietsen. Heeft u iets gezien of gehoord van dit incident? Of heeft u andere informatie die de politie verder kan helpen in haar onderzoek? Bel dan met 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-7000.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer