Tiplijn: 06-19541384

Man onwel bij arrestatie in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – Een man is woensdagmiddag 13 januari onwel geworden op de Karel Doormanlaan in Zwijndrecht. Even na 15.30 uur verzochten agenten een groepje mannen, dat zich ophield nabij de Action, om te vertrekken. Dit nadat er een verbod was ingesteld om ‘rond te hangen’ voor de winkels in verband met overlast. Het groepje vertrok alleen de man weigerde, ondanks een vordering, te vertrekken.

“De man begon zich hierna, zonder een duidelijke reden, te verzetten tegen de agenten. Ook probeerde hij een agent een kopstoot te geven,” meldt een voorlichter van de politie. Bij de aanhouding die volgde gaf de man plotseling aan een drukkend gevoel op de borst te hebben. Hierop werd direct de ambulancedienst ingeschakeld. De aangehouden man is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd en zal later op het politiebureau ter verantwoording worden geroepen.

IMG_4623-2 IMG_4625-2 IMG_4626-2 IMG_4627-2 IMG_4635-2 IMG_4640-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer