Tiplijn: 06-19541384

Automobilist rijdt appartementencomplex binnen in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een automobilist uit Hardinxveld-Giessendam is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 januari 2016 bij een appartementencomplex aan de Plantageweg in Alblasserdam naar binnen gereden. De man reed over de Randweg en haalde volgens ooggetuigen een auto tegen het verkeer in in. Bij de rotonde verloor de bestuurder de macht over het stuur. De twintiger reed rechtdoor, schoot over de stoep, reed fietsenrekken kapot, knalde vervolgens tegen de glazen pui en kwam in het trappenhuis tot stilstand.

Politie, brandweer en ambulance kwamen met spoed ter plaatse, omdat er mogelijk mensen bekneld zouden zitten. Dit bleek niet het geval te zijn. De inzittenden van de auto zijn nagekeken door ambulancepersoneel. Ze bleken ongedeerd te zijn gebleven.

De brandweer heeft delen van de glazen pui verwijderd, om te voorkomen dat tijdens de bergingswerkzaamheden het glas onverwachts naar beneden zou storten. Later in de nacht heeft een bergingsbedrijf het gecrashte voertuig uit het trappenhuis gehaald en meegenomen. De schadeafhandeling vindt via de verzekeringen plaats.

Tekst, foto’s: Peter Stam & Martijn de Vries. Meer foto’s en een filmpje staan op www.alblasserdamsnieuws.nl.

 

IMG_6311 (Medium) IMG_6329 (Medium) IMG_6417 (Medium)

DSC_5918DSC_5944DSC_5950DSC_5957

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer