Tiplijn: 06-19541384

Zware ochtendspits door ongeluk A15 Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Op de A15 ter hoogte van Papendrecht is vrijdagmorgen vroeg een ongeval gebeurd waarbij een vrachtwagen en twee personenauto’s betrokken waren. Het ongeluk gebeurde rond 06.20 uur ter hoogte van Papendrecht, in de richting van Rotterdam.

Eén persoon zou naar het ziekenhuis zijn gebracht. De afhandeling van het ongeval zorgde voor een file van zo’n 15 kilometer tussen Gorinchem en Papendrecht. Korte tijd later gebeurde er ter hoogte van Hardinxveld-Giessendam nog een ongeval. Daarbij was slechts sprake van materiële schade.

Twee uur vertraging
De vertraging bedroeg volgens de ANWB zo’n twee uur. Bestuurders die de file probeerden te mijden, en via de N214 wilde rijden, kwamen in een file van 4 kilometer terecht. Ook daar bedroeg de vertraging ruim een uur. Het verkeer kon wel omrijden via knooppunt Hooipolder (A27, A59 en de A16).

Rond 08.15 uur kon de snelweg weer volledig worden vrijgegeven. Pas rond 09.15 uur was de lange file zo goed als opgelost.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer