Tiplijn: 06-19541384

Hulpdiensten rukken uit voor aanrijdingen in Gorinchem

0

GORINCHEM – De hulpdiensten in Gorinchem zijn vrijdagmiddag 8 januari tweemaal uitgerukt voor een aanrijding. Op de kruising van de Koningin Wilhelminalaan met de Grote Haarsekade kwamen een fietsster en auto met elkaar in botsing. De fietsster kwam ten val en werd door ambulancepersoneel nagekeken. Verder onderzoek in het ziekenhuis bleek niet nodig.

Even na 17.30 uur rukten de hulpdiensten opnieuw uit voor een aanrijding in Gorinchem. Dit keer had er op de kruising Banneweg / Schelluinsestraat een aanrijding tussen twee scooters plaatsgevonden. Eén van de twee mannelijke scooterrijders werd door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis gebracht.

Foto’s: Max Liet en Jur van der Pijl.

DSC_5256 DSC_5258 IMG_4635 IMG_4642

DSC_5271DSC_5275

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer