Tiplijn: 06-19541384

Geruchten over kinderlokker in Dordrecht blijken niet te kloppen

0

DORDRECHT – De geruchten die rondgaan in Dordrecht over een kinderlokker kloppen niet, meldt de politie. Eerder werden op de sociale media en ook door diverse media berichten verspreid dat een fietsende oudere man kinderen lastig zou vallen de wijken Dubbeldam en Stadspolders. “Wij weten wie de man is en hebben met hem gesproken. De vragen die hij stelde aan medeweggebruikers waren zeer algemeen. Er is geen strafbaar feit verricht,” meldt de politie.

Ook in het verleden blijkt de man geen strafbare feiten te hebben begaan. De politie houdt de situatie in de gaten en vraagt aan buurtbewoners om alarm te slaan als zij getuige zijn van een verdachte situatie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer