Tiplijn: 06-19541384

Auto-inbrekers aangehouden in Dordrecht

0

DORDRECHT – De politie heeft woensdagmiddag 6 januari twee auto-inbrekers aangehouden in Dordrecht. Eerder zagen surveillerende agenten dat twee mannen zich verdacht gedroegen op het Vrieseplein. Toen bleek dat de mannen ook nog eens een damestas bij zich hadden, werden zij aangesproken door de agenten. Hierop ging één van de verdachten er gelijk vandoor.

De verdachte, die op de vlucht sloeg, kon na een korte achtervolging worden aangehouden op het Kasperspad. “De tas bleek twee minuten eerder uit een auto aan het Kromhout gestolen te zijn,” meldt de politie. De andere verdachte werd enige tijd later aangehouden door agenten die hem herkenden van het verspreide signalement.  Oplettende voorbijgangers vonden de tas en leverden die in bij het stadskantoor. Het tweetal is opgesloten in een politiecel.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer