Tiplijn: 06-19541384

Poging diefstal bij juwelier in Leerdam

0

LEERDAM – Op dinsdagochtend 5 januari 2016 omstreeks 04.00 uur kreeg de politie de melding van een inbraakalarm bij een juwelier gelegen aan de Nieuwstraat in Leerdam. Terwijl de politie onderweg is, komen er op de meldkamer ook diverse meldingen binnen via 112 van getuigen van deze inbraak.

Getuigen geven aan dat zij 2 of 3 scooters en vijf personen zien. Uiteindelijk lukt het ze niet om binnen te komen waarop de verdachten er op de scooters vandoor gaan. De eigenaar was inmiddels ook aanwezig en die zag dat men niet binnen gekomen was en er geen goederen weggenomen waren. Wel was er een behoorlijke schade aan de deur ontstaan. Door de politie is een onderzoek ingesteld naar deze inbraak.

Heeft u mogelijk meer informatie over deze inbraak? Bel 0900-8844. Wilt u anoniem uw informatie kwijt? Bel dan naar ‪Misdaad‬ ‪Anoniem‬ via 0800-7000

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer