Tiplijn: 06-19541384

Auto vliegt uit de bocht en crasht tegen verkeerslicht in Dordrecht

1

DORDRECHT – Een auto is maandagochtend 4 januari uit de bocht gevlogen. Dit gebeurde even na 11.00 uur ter hoogte van het Centraal Station. Nadat de automobilist uit de bocht vloog kwam hij tegen een verkeerslicht tot stilstand. Hierop kwamen de politie en de ambulancedienst met spoed ter plaatse.

De bestuurder is na onderzoek ter plaatse met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd is door een bergingsbedrijf afgevoerd.

Foto’s: Johan van den Dool

Akca8BgMV65ByA4ns0tnHHYPQTWVhR7E25QFRm4LyALv AnlCgC_ZcRZBzfJiBDbPmp_cF40lfPkUTQWd8hhehkck
IMG_7208

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Blij dat ie alleen dat verkeerslicht heeft geraakt. Normaal gesproken staan er altijd fietsers en voetgangers te wachten. Overigens ook een klein wonder dat dit niet veel vaker fout gaat, als je ziet met welke snelheid veel gasten denken dat ze die bocht moeten nemen…

Reageer