Tiplijn: 06-19541384

Traumahelikopter naar Zwijndrecht voor incident binnenshuis

0

ZWIJNDRECHT – Een traumahelikopter uit Nijmegen is zaterdagmiddag 2 januari geland in Zwijndrecht. Omstreeks 14.15 uur had ambulancepersoneel, dat met twee voertuigen ter plaatse was bij een incident in een woning aan de Ellingtonstraat, assistentie nodig van een arts. Hierop kwam het Mobiel Medisch Team en de politie ter plaatse.

Na behandeling door de hulpverleners is de gewonde man door de brandweer uit de woning ‘gehesen’. Hierna is het slachtoffer met spoed en onder begeleiding van de trauma-arts naar het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. Over de toestand van het slachtoffer is op dit moment niets bekend.

Foto’s: Robert van Loon

inzet MMT en afhijsing patien ellingtonstraat 015 inzet MMT en afhijsing patien ellingtonstraat 018 inzet MMT en afhijsing patien ellingtonstraat 023 inzet MMT en afhijsing patien ellingtonstraat 028 inzet MMT en afhijsing patien ellingtonstraat 029

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer