Tiplijn: 06-19541384

Ook onrust in Dordtse wijk Krispijn tijdens jaarwisseling

1

DORDRECHT – Ook in de Dordtse wijk Krispijn was het tijdens de jaarwisseling erg onrustig. Dat meldt de politie. Een grote groep jongeren trok door de wijk en stichtte diverse brandjes. Zo werd er aan de J.J.A. Gouverneurstraat brand gesticht. Toen de brandweer en de politie hier ter plaatse kwamen werden zij bekogeld met vuurwerk.

Even na deze brand gingen er binnen  korte tijd twee auto’s in vlammen op. Dit gebeurde aan de Albert Neuhuysstraat en aan de Johan de Oudestraat. Ook hier werden de hulpverleners bekogeld met vuurwerk. Als reactie hierop hield de politie een 17-jarige jongen aan. Verder onderzoek naar de incidenten in de wijk volgt. De politie verzoekt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844.

Foto’s: Politie en ZHZActueel

CXlKb8rWwAECHfY Knipsel

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer