Tiplijn: 06-19541384

Hulpverleners bekogeld met vuurwerk op de Lijnbaan in Dordrecht

2

DORDRECHT – Een grote politie-inzet op de Lijnbaan in Dordrecht op oudejaarsavond. Rond 23.00 uur kwamen diverse eenheden ter plaatse voor een melding van zwaar illegaal vuurwerk. Eenmaal ter plaatse werd de sfeer grimmig en werden diverse hulpverleners bekogeld met vuurwerk. Hierop kwam ook de hondenbrigade kwam ter plaatse.

Omstreeks 0.30 uur kwam de politie nogmaals met diverse eenheden ter plaatse. Bij deze inzet werd ook de Mobiele Eenheid ingezet.

Aangehouden
In totaal werden er drie personen aangehouden. Het gaat om een jongen van 16 uit Dordrecht, een jongen van 16 uit Velserbroek en een 23-jarige man uit Dordrecht. Twee van hen werden op heterdaad betrapt toen ze zwaar illegaal vuurwerk afstaken en daarmee hun omgeving in gevaar brachten. De derde man werd aangehouden wegens opruiing.

FullSizeRender (1) FullSizeRender IMG_4452-2 IMG_4449-2 IMG_4390-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. Je zal ze maar nodig hebben .. Je moet juist Respect hebben voor deze mensen.. Althans dat is mijn mening.. Hulde aan alle hulpverleners

Reageer