Tiplijn: 06-19541384

Grote zoekactie naar vermiste vrouw in Hendrik-Ido Ambacht

1

HENDRIK-IDO AMBACHT – Hulpdiensten zijn vrijdagavond 1 januari druk geweest met een zoekactie naar een vermiste vrouw. Een 51-jarige vrouw uit Ambacht was sinds vrijdagmiddag 15.00 uur niet meer gezien en als vermist opgegeven. Nadat een Burgernet-actie niks opleverde besloot de politie een zoekactie te beginnen in het Sandelingenpark in Hendrik-Ido Ambacht omdat er kennelijk een mogelijkheid was dat de vrouw daar zou zijn.

De brandweer rukte uit met een quad en de parate eenheid van de politie Rotterdam kwam ter plaatse om deel te nemen aan de zoekactie. Net op het moment dat zij wilden starten kwam het bericht dat de vrouw thuis bij haar woning was aangetroffen, waarop de zoekactie werd afgeblazen.

Foto’s: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl & Robert van Loon

Hia 2Hia 3Hia 4

inzet team paraatheid bij zoekactie 024inzet team paraatheid bij zoekactie 026

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. ruzie met schoonfamilie gehad.,om de kerstkalkoen. ha ha .rekening van de zoekactie indienen by familie!

Reageer