Tiplijn: 06-19541384

Man zwaargewond na van val trap in Hardinxveld

0

HARDINXVELD-GIESSENDAM – Hulpdiensten zijn woensdagavond net na 20.00 met spoed uitgerukt naar sporthal De Wielewaal, aan de Cornelisweer in Hardinxveld-Giessendam. Naast twee ambulances en de politie, kwam ook de traumahelikopter ter plaatse.

De politie liet woensdagavond weten dat een man van een stelling gevallen zou zijn. Getuigen meldden zich al snel omdat dit niet bleek te kloppen. De man had op een trap een tree gemist en was hard naar beneden gevallen. Het slachtoffer is onder begeleiding van de trauma-arts overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam. Hij zou zwaargewond zijn en onder andere letsel hebben aan zijn rug en/of nek.

Foto’s: Jorrit de Haas & Jur van der Pijl

IMG_1432-2 IMG_3207-2 IMG_3208-2 IMG_3216-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer