Tiplijn: 06-19541384

Rook in flatwoningen door vuurwerkpot in Zwijndrecht

1

ZWIJNDRECHT – In diverse flatwoningen aan de Petuniastraat in Zwijndrecht heeft woensdagavond 30 december rook gestaan. Omstreeks 22.10 uur werd er in het schurencomplex van de flat een vuurwerkpot afgestoken. “Hierdoor stonden diverse woningen, en ook mijn woning op de derde verdieping vol rook,” vertelt een bewoner. Uit voorzorg werd hierop de brandweer gebeld.

Ter plaatse heeft de brandweer nabluswerkzaamheden verricht. Ook is het pand geventileerd. Van degenen die het vuurwerk in het flatgebouw aanstaken ontbreekt elk spoor.

Speeltoestel
Na het incident aan de Petuniastraat konden de brandweerlieden gelijk door naar de volgende melding. Aan de Kinkelenburg in Zwijndrecht was een speeltoestel in brand gestoken. Ter plaatse bleek de brand al uit te zijn en waren verdere bluswerkzaamheden onnodig.

Foto’s: Robert van Loon en Nick den Engelsman

Brand Petuniastraat:
Brand petuniastraat + doormelding kinkelenburg 022-2 dd0d9ed8-da1d-469d-b7cc-bee6e99f3bda-2 IMG_4335 - kopie-2 IMG_4336 - kopie-2 IMG_4344 - kopie-2 IMG_4351 - kopie-2 IMG_4353 - kopie-2 IMG_4355 - kopie-2 Brand petuniastraat + doormelding kinkelenburg 020-2

Brand Kinkelenburg:
Brand petuniastraat + doormelding kinkelenburg 028-2 Brand petuniastraat + doormelding kinkelenburg 029-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Cornelis Buitendijk on

    Ik heb de Brandweer van Zwijndrecht gehoord vanuit H I Ambacht.

    Het waren de Harde Martinhorens v d Nieuwe sirene v d TS402. En dat was ruim meer dan een kwartier geleden naar de melding van de binnenbrand

Reageer