Tiplijn: 06-19541384

Jesse (23) vermist vanuit Oud-Beijerland

0

OUD-BEIJERLAND – Sinds vrijdag 25 december wordt de 23-jarige Jesse vermist. De man verliet op eerste kerstdag rond 16.30 uur de Poortwijk in Oud-Beijerland. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de man. “Jesse zou mogelijk in Duitsland zijn, maar dat is absoluut niet zeker,” meldt de politie.

De man is 1.80 meter lang, heeft bruin haar, bruine ogen en draagt meestal jeans. De recherche doet op dit moment onderzoek naar de vermissing. Weet u waar de vermiste man zich op dit moment bevindt of heeft u andere informatie over de vermissing? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Update: Op 31 december maakte de politie bekend dat de man is getraceerd in Duitsland en dat er contact is geweest. De man wordt daarom ook niet meer gezocht.

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer