Tiplijn: 06-19541384

Politie houdt drie inbrekers aan na woninginbraak in Mookhoek

0

PAPENDRECHT – Politieagenten hielden zaterdag 26 december om 09.30 uur drie verdachten aan op verdenking van betrokkenheid bij een woninginbraak aan de Zweedsestraat in Mookhoek. Bij de aanhouding vonden de agenten in het voertuig van de verdachten een imitatie vuurwapen.

Het drietal, in de leeftijd van 16 tot 24 jaar en afkomstig uit Papendrecht, Den Haag en Zoetermeer werd aangetroffen in een auto. De politie onderzocht een melding van een alerte bewoner waarbij inzittenden van het bewuste voertuig waren weggereden. De melder vertrouwde het trio niet en belde de politie en gaf daarbij het kenteken van de auto door. De agenten zagen vervolgens de inzittenden rijden op de Heidezoom. In de auto vonden agenten goederen die wellicht bij een eerder gepleegde inbraak in een woning aan de Zweedsestraat waren weggenomen. Het drietal werd ingesloten voor nader verhoor. In de auto vonden agenten een nep vuurwapen. Ook die namen de agenten in beslag.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer