Tiplijn: 06-19541384

Automobilist drinkt zeven keer te veel alcohol en rijdt tegen vluchtheuvel

0

GIESSENBURG – Agenten hebben zondagochtend 27 december 2015, om ongeveer 11.00 uur een man aangehouden omdat hij dronken achter het stuur van een auto zat. De politiemensen kregen een melding dat er op de Neerpolderseweg een aanrijding had plaatsgevonden. Toen zij daar aankwamen bleek dat er slechts één auto bij het ongeval betrokken was. Hij was tegen een vluchtheuvel gereden. Korte tijd later zou blijken dat dit een logisch gevolg was van de toestand waarin de bestuurder verkeerde.

Rijbewijs ingevorderd
Na behandeld te zijn door ambulancepersoneel kon de politie een verklaring opnemen en toen bleek dat de bestuurder, een 35-jarige man uit Giessenburg, behoorlijk te veel ‘aan Bacchus had geofferd’. Hij werd aangehouden en in een politiebureau blies hij 1575 Ugl. Dat is ruim zeven keer meer dan de 22Ugl die is toegestaan. Er is een proces-verbaal opgemaakt en het rijbewijs van de verdachte is ingevorderd.

20151227_112021 (Medium) Giessenburg

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer