Tiplijn: 06-19541384

Zwaargewonde na steekpartij in Lingewijk Gorinchem

1

GORINCHEM – Hulpdiensten zijn in de nacht van vrijdag 25 op zaterdag 26 december opgeroepen vanwege een steekpartij in de Gorinchemse Jan van der Heijdenstraat. Dat gebeurde rond 06.10 uur. Vanwege de ernst van de verwondingen van het slachtoffer, een 23-jarige man uit de gemeente Zederik, kwam ook het personeel van de traumahelikopter ter plaatse. De helikopter landde nabij de Spijksesteeg, waarna de arts in de gereedstaande ambulance is meegereden naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Aangehouden
De man raakte zwaargewond en moest met spoed naar het ziekenhuis. Hij werd gestoken in zijn buik maar is buiten levensgevaar. De aanleiding van de steekpartij wordt nog door de politie onderzocht. Wel kon vrij kort na de steekpartij één verdachte worden aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man. De betrokkenheid van die verdachte wordt nog onderzocht.

DSC_4906 DSC_4909 DSC_4945 DSC_4966 DSC_4969 DSC_4978 DSC_4983

 

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer