Tiplijn: 06-19541384

Man steelt auto in Vuren en belandt in het water

0

VUREN – Een automobilist is woensdagmorgen aan de Waaldijk in Vuren in de sloot terecht gekomen. Bij een autobedrijf aan de Mildijk werd rond 10.30 uur met geweld een auto gestolen, waarop de bestuurder er met de gestolen auto op hoge snelheid vandoor ging. Medewerkers van het bedrijf gingen hem achterna en kwamen tot de ontdekking dat de auto enkele kilometers verderop, nabij Fort Vuren, uit de bocht was gevlogen. De auto verdween vrijwel geheel onder water.

Omdat niet zeker was of de bestuurder nog in de auto zat kwamen brandweer, ambulance en politie met spoed ter plaatse. Na een snelle inzet door de brandweer bleek er niemand meer in de auto te zitten. Terwijl de hulpdiensten met de auto bezig waren werd de man enkele honderden meters verderop, vlakbij Dalem, door de politie aangetroffen. Hij had voor zover bekend alleen een nat pak. Nadat hij door ambulancepersoneel was nagekeken is de man aangehouden. De politie onderzoekt de zaak.

Foto’s: Max Liet

DSC_4819 DSC_4820 DSC_4830 DSC_4844 DSC_4864

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer