Tiplijn: 06-19541384

Automobilist botst tegen vangrail op A15 bij Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een man uit Hardinxveld-Giessendam heeft in de nacht van zaterdag 19 op zondag 20 december 2015 met zijn auto een andere auto geschampt en is daarna tegen de vangrail gereden. Dit gebeurde rond 00.40 uur op de A15 bij Alblasserdam in de richting van Rotterdam. De bestuurder verklaarde even niet te hebben opgelet, omdat hij met zijn autoradio bezig was.

Omdat er in eerste instantie sprake leek te zijn van een beknelling, werd behalve de politie en ambulance, ook de brandweer opgeroepen. Eenmaal ter plaatse bleek dat er niemand bekneld zat en dat er zelfs niemand mee naar het ziekenhuis hoefde.

De jongeman en jonge vrouw uit de geschampte auto konden hun weg in hun eigen voertuig vervolgen. De auto van de Hardinxvelder is opgehaald door een bergingsbedrijf.

Wegwerkers zijn tot diep in de nacht bezig geweest om de kapotte vangrail te repareren.

aanrijding a15 alblasserdam IMG_4973 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer