Tiplijn: 06-19541384

Auto belandt op z’n kop in de sloot na aanrijding op Zijdeweg

0

NIEUW-LEKKERLAND – Een jonge vrouw uit Nieuw-Lekkerland is vrijdagavond 18 december 2015 met haar auto te water geraakt. De vrouw reed over de Zijdeweg tussen Nieuw-Lekkerland en Oud-Alblas en botste ter hoogte van de afslag naar de Geerweg op haar voorligger. Vervolgens raakte zij van de weg en kwam met de auto op de kop in een sloot terecht. Het lukte haar in eerste instantie niet om uit de auto te komen. Twee omstanders snelden toe en sloegen met een noodhamer de achterruit van het voertuig kapot. Via de kapotte ruit wist de vrouw uit haar auto te kruipen.

Ambulancepersoneel heeft de Nieuw-Lekkerlandse nagekeken. Zij bleek nauwelijks gewond te zijn geraakt. Een rit naar het ziekenhuis was niet nodig. De inzittenden van de andere auto zijn ook nagekeken. Één vrouw is ter controle meegenomen naar het ziekenhuis, omdat zij last had van haar ribben.

Een takelbedrijf heeft de te water geraakte auto uit het water getrokken en meegenomen.

Tekst en foto’s: Peter Stam / Alblasserdamsnieuws.nl

Auto te water Zijdeweg nieuw-lekkerland IMG_4837 (Medium) IMG_4857 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer