Tiplijn: 06-19541384

Vrouw zwaargewond na val van flat in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een vrouw is donderdagavond 17 december zwaargewond geraakt nadat zij van een flat aan de Groen van Prinstererweg in Dordrecht viel. Hulpdiensten kregen rond 20.10 uur de melding, waarop twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen.

Het slachtoffer was bij kennis en bleek vanaf de derde of vierde verdieping naar beneden te zijn gevallen. Na behandeling ter plaatse is zij, onder begeleiding van de trauma-arts, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Onderzoek
De politie laat weten onderzoek te doen naar het ongeval, om duidelijkheid te krijgen of er sprake is van een ongeval of een mogelijk misdrijf. Ook wordt onderzocht of er voorafgaand aan de val iets gebeurd zou zijn.

IMG_0063 IMG_0064 IMG_0066 IMG_0068 IMG_0069 IMG_0072
IMG_0076

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer