Tiplijn: 06-19541384

Jongens slaan vrouw bij beroving in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 57-jarige vrouw uit Alblasserdam is dinsdagavond 15 december 2015 slachtoffer geworden van een poging tot beroving door twee jongens. De vrouw fietste rond 20.10 uur richting haar huis. Ze reed vanaf het Boerenpad het fietspad op dat vanaf de Blokweerweg richting het Kamgras loopt. Ter hoogte van De Spil passeerde zij twee jongens die het fietspad opliepen. Toen zij hen voorbijgereden was werd zij aangeroepen door één van de jongens. Zij stopte en de jongens kwamen naar haar toe.

Er werd direct door de jongens geld geëist maar nadat zij had aangegeven dat niet bij zich te hebben, ontstond een worsteling waarbij de vrouw ten val kwam. Nadat zij op stond en om hulp begon te schreeuwen werd zij tweemaal in het gezicht geslagen. Hierop lieten de jongens de vrouw verder met rust en liepen verder. Er werd geen buit gemaakt.

Signalement 1:
– Man
– Klein ca. 1.65 meter
– Smal postuur
– Sjaal
– Capuchon
– Donker gekleed
– Accentloos Nederlands/ Alblasserdams

Signalement 2:
– Man
– Lengte ca. 1.80 meter
– Capuchon/ sjaal
– Donker gekleed
– Accentloos Nederlands/ Alblasserdams

Foto’s en tekst: Peter Stam/Alblasserdamsnieuws

IMG_4644-Medium IMG_4646-Medium IMG_4660-Medium

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer