Tiplijn: 06-19541384

Drie aanhoudingen bij hennepplantage in Dordrecht

0

DORDRECHT – Een oplettende getuige heeft ervoor gezorgd dat drie mannen op woensdag 16 december in Dordrecht konden worden aangehouden. Rond 01.00 uur belde de getuige 112 met de mededeling dat twee mannen een flatwoning aan de M.H. Trompweg binnenklommen en dat een derde op de uitkijk stond. Direct werden meerdere agenten naar de betreffende straat gestuurd.

Toen de eerste twee agenten ter plaatse kwamen kon de man die op de uitkijk stond na een korte achtervolging te voet aangehouden worden. De twee handlangers waren nog in de woning en werden daar aangehouden. De drie aangehouden Dordtenaren van 29, 34 en 36 jaar waren kennelijk niet ‘zomaar’ in de betreffende woning geïnteresseerd, want er bleek werd een hennepkwekerij met zo’n 350 planten in te zijn gevestigd. Deze kwekerij is ontmanteld en de mannen zitten vast. De politie zet het onderzoek voort.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer