Tiplijn: 06-19541384

Duo met vuurwapen overvalt man in Zwijndrecht

2

ZWIJNDRECHT – Twee overvallers hebben dinsdagavond 15 december een man overvallen op de Frits Vogelstraat in Zwijndrecht. De twee overvallers droegen een bivakmuts en bedreigden het slachtoffer met een vuurwapen. Ze maakten bij de overval persoonlijke bezittingen waaronder een iPad buit. De twee daders van ongeveer 20 jaar en 1.75 meter lang overvielen de man rond 21.15 uur. Het duo droeg bivakmutsen en sportkleding.

Zoekactie
Direct na de overval werd de politie ingeseind en werd een zoekactie opgestart. Vanaf de grond en vanuit de lucht werd naar de twee overvallers gezocht. Ook deed de politie via Burgernet een oproep aan bewoners van Zwijndrecht om uit te kijken naar het duo. Na drie kwartier waren de daders nog niet aangetroffen. Wel meldde een getuige dat hij ongeveer een kwartier na de overval twee mannen in donkere kleding over de Annemoonlaan in de richting van de Develsingel had zien rennen.

Onderzoek
Er zouden mogelijk beelden zijn waarop het tweetal te zien is, de politie onderzoekt dit. Agenten deden daarnaast buurtonderzoek in de hoop getuigen te vinden. Mensen die iets hebben gezien worden gevraagd contact op te nemen met de politie door te bellen naar 0900-8844.

IMG_9968 IMG_9969 IMG_9970 IMG_9976

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

Reageer