Tiplijn: 06-19541384

Botsing op BK-weg tussen Alblasserdam en Papendrecht

0

PAPENDRECHT – Twee personenauto’s zijn dinsdagochtend 15 december 2015 rond 8.15 uur op de Burgemeester Keijzerweg tussen Alblasserdam en Papendrecht op elkaar gebotst. De bestuurster van de ene auto reed weg bij Tankstation Total en kreeg van één rijstrook voorrang. Bij de oversteek bleek echter dat op de andere rijstrook nog een bestuurster aan kwam rijden. De twee botsten op elkaar.

De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse. Uiteindelijk bleken de verwondingen mee te vallen. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft één van de auto’s afgevoerd. De andere auto is in de omgeving geparkeerd. Aan de voertuigen is voor enkele duizenden euro’s aan schade ontstaan.

IMG_4582 (Medium) IMG_4591 (Medium) IMG_4609 (Medium) IMG_4620 (Medium) IMG_4622 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer