Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt automobilist die in Gorinchem meisje (14) aanreed

0

GORINCHEM – De politie is op zoek naar de bestuurder van een auto met aanhanger die maandagochtend 14 december 2015 een meisje op de fiets geraakt heeft op de Tiende Penninglaan in Gorinchemn.

Het 14-jarige meisje fietste maandagochtend rond 8.20 uur naar school over de Tiende Penninglaan richting de Haarsekade. Een auto met aanhanger reed langs haar. Toen hij haar bijna was gepasseerd, sloeg hij rechtsaf en raakte daarbij met de aanhanger het meisje. Zij viel met haar fiets op straat. De bestuurder stapte uit en vroeg het meisje of ze pijn had. Hij vertelde dat hij dacht dat hij haar nog net voldoende ruimte had om haar in te halen. Daarna is hij ingestapt en weg gereden zonder dat het meisje en de man gegevens hebben uitgewisseld.

Het meisje is bij de huisarts geweest en heeft waarschijnlijk een gekneusde rib. Het meisje moet naar het ziekenhuis voor nader onderzoek.

De politie komt graag in contact met de bestuurder van de auto en met getuigen van de aanrijding. Het gaat om een witte hoge auto met vierkante achterzijde, vermoedelijk een bestelauto. In de grijze aanhanger lag hout en metaal. De man is blank, ongeveer 1.60 m lang, rond de 30 jaar en heeft kort blond haar en een normaal postuur.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer