Tiplijn: 06-19541384

Jongen gewond bij vechtpartij in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – Een 17-jarige jongen is zondagochtend 13 december 2015 rond 03.00 uur, bij een vechtpartij in Alblasserdam, gewond geraakt aan zijn hoofd. Volgens de politie had een groep Alblasserdammers en een groep Nieuw-Lekkerlanders ruzie gekregen met elkaar. “Die ruzie kwam tot uitbarsting bij een café. Eén persoon liep daarbij hoofdletsel op. De politie moest ingrijpen en maakte onder meer gebruik van de wapenstok,” vertelt een woordvoerster van de politie.

De gewonde jongen is behandeld door ambulancepersoneel. Dit gebeurde op de Plantageweg in Alblasserdam.

Er zijn nog geen personen aangehouden. “We hebben wel een idee wie de betrokken personen zijn,” aldus de zegsvrouw.

Foto: Sonny Lasschuit, tekst: Peter Stam

IMG-20151213-WA0062

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer