Tiplijn: 06-19541384

Bedrijfsbus brandt uit langs N915 bij Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een bedrijfsbus is maandag 14 december 2015 op de N915, ter hoogte van Hendrik-Ido-Ambacht, in brand gevlogen. De bestuurder reed rond 11.30 uur richting de Alblasserdamse Brug en rook wat branderigs. “Toen ik keek kwamen er vlammen onder het dashboardkastje vandaan. Ik wilde nog blussen en wat spullen uit de bus halen, maar door de deurvergrendeling lukte dat niet meer. Alleen m’n tablet kon ik nog net pakken. De rest is afgebrand,” aldus de bestuurder van de bedrijfswagen.

Brandweervoertuigen van Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht kwamen, net als de politie, met spoed ter plaatse. Desondanks kon niet worden voorkomen dat de voorkant van het voertuig volledig uitbrandde. De achterkant van de bus, met daarin hydraulische artikelen bleef grotendeels gespaard, al is het volgens de chauffeur, die ongedeerd bleef, aannemelijk dat alle artikelen, vanwege de hoge temperaturen, moeten worden weggegooid.

Een bergingsbedrijf heeft de bedrijfsbus afgevoerd. De weg was ongeveer een uur lang afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: Wilfred Kranendonk, Pieter Schot en Peter Stam.

2 3 IMG_4536 (Medium) IMG_4579 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer