Tiplijn: 06-19541384

13-jarige Mio vermist vanuit Dordrecht

1

DORDRECHT – De politie is sinds maandag 14 december 2015 op zoek naar de 13-jarig Mio. Het meisje is vermist vanuit Dordrecht. De tiener zou om 9.30 uur op school moeten zijn, maar is daar niet aangekomen. Haar familie en de politie hebben redenen om te denken dat ze zich mogelijk iets gaat aandoen en maken zich ernstig zorgen.

Het meisje draagt een zwarte legging, een zwart rokje, een zwart shirt, een wit vest en bruine laarzen. Mogelijk heeft ze een donkerroze jas aan. De tiener is 1.46 meter lang. Zij is voor het laatst gezien op het Boris Pasternak-erf in Dordt. Weet u waar Mio is? Neem dan met spoed contact op met de politie via 112.

Update: De vermiste Mio is aan het eind van de middag aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Ik heb dit meisje volgens mij eind van de middag zien lopen ( rond 16:10) bij het station van Dordrecht stak ze over op de oversteekplaats.
    Volgens mij was dit meisje slecht ter been als ik dit goed gezien heb.

    Dit meisje van de foto lijkt erg op het meisje wat ik mij tegemoet zag lopen.

    Ik zag bij de update dat het meisje terecht is. Gelukkig maar! Wilde toch nog even reageren.

Reageer