Tiplijn: 06-19541384

Dronken bestuurder botst op lijnbus in Hendrik-Ido Ambacht

0

HENDRIK-IDO AMBACHT – Op de Hendrik Ydenweg in Ambacht is in de nacht van zaterdag op zondag een auto frontaal op een lijnbus gebotst. Dit gebeurde net na 01.30 uur.

Dronken
Niemand raakte bij de aanrijding gewond. Wel bleek dat de bestuurder van de auto ruim tien keer teveel alcohol gedronken had dan is toegestaan. De man, een beginnend bestuurder (<5 jaar rijbewijs), is aangehouden en zijn rijbewijs is ingevorderd. Op het bureau bleek dat de man zich ook niet kon identificeren. Volgens agenten ‘kotste hij’ ook het bureau onder en riep hij beledigende woorden richting de agenten.

Foto’s: Sonny Lasschuit

FullSizeRender(1) FullSizeRender(2) FullSizeRender(3) FullSizeRender

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer