Tiplijn: 06-19541384

Brandweer rukt uit voor schoorsteenbrand in Schelluinen

0

SCHELLUINEN – Bewoners van een woning aan de Vlietstraat in Schelluinen hadden zondagmiddag nietsvermoedend de houtkachel aangestoken. Korte tijd later bleek er echter rookontwikkeling te zijn op de bovenverdieping van de woning, waarop de bewoners de brandweer belden.

Het bleek te gaan om een kleine schoorsteenbrand. Met behulp van een ladderwagen hebben brandweerlieden het schoorsteenkanaal te inspecteren. Om er zeker van te zijn dat er geen gevaar meer was is het schoorsteenkanaal door de brandweer schoongeveegd. Na het vegen heeft de brandweer de woning geventileerd, waarop de brandweer terug kon keren naar de kazerne.

Foto’s: Etienne Hessels

DSC02914 DSC02917 DSC02928 DSC02961 DSC02966 DSC02968

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer