Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter assisteert bij aanhoudingen in Zwijndrecht

0

ZWIJNDRECHT – In Zwijndrecht zijn vrijdagavond twee personen aangehouden. Een man uit Hendrik-Ido Ambacht was recentelijk digitaal bedreigd. Vrijdagavond zag hij enkele personen bij zijn woning lopen en vertrouwde het niet, waarop hij de politie inschakelde.

Agenten sommeerden de verdachten, die in een auto zaten, later op de Thorbeckelaan in Zwijndrecht te stoppen. Beide inzittenden van de auto zijn daarop aangehouden door middel van een zogenaamde benaderingstechniek gevaarlijke verdachten (BTGV). Bij deze techniek worden de verdachten met getrokken pistolen uit de auto gepraat en dragen agenten kogelvrije vesten.

Tijdens de aanhouding vloog ter ondersteuning ook een politiehelikopter boven Zwijndrecht. De politie doet verder onderzoek naar de mogelijke betrokkenheid van de twee verdachten bij de eerdere bedreiging.

Foto’s: Martijn de Vries / Hulpverlening.nl

b_k2UGXr CV-kM-aWEAE1N0m CV-MVJZU4AEP5DJ.jpg large zzehuuAj

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer