Tiplijn: 06-19541384

Overstekende vrouw aangereden in centrum Dordrecht

1

DORDRECHT – Op de Spuiboulevard in het centrum van Dordrecht is vrijdagavond een voetgangster aangereden door een auto toen zij wilde oversteken op het zebrapad. Dit gebeurde omstreeks 20.10 ter hoogte van de Spuiweg. Door de klap belandde de vrouw enkele meters verder op het asfalt. Medewerkers van het ambulance biketeam, die in de stad waren vanwege de jaarlijkse Kerstmarkt, waren zeer snel ter plaatse om eerste hulp te verlenen, in afwachting van de ambulance.

Na behandeling is het slachtoffer, met onder meer beenletsel, overgebracht naar Albert Schweizer ziekenhuis in Dordrecht. De bestuurder van de auto, een meneer, raakte niet gewond. Het verkeer op de Spuiboulevard kon ten tijde van het ongeval via de stoep hun weg vervolgen.

Tweede aanrijding
Aan het begin van de avond was het ook al raak op de Spuiboulevard in Dordrecht, toen ter hoogte van de Johan de Wittstraat. Toen botste een auto op een jongeman op een longboard. Dit slachtoffer raakte lichtgewond.

20151211113341 IMG_9745 IMG_9746 IMG_9747 IMG_9749 IMG_9756

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. hadie jongere lui
    Ik vind het verschikkelijk wat er gebeudrt.
    Daar zijn geen woorden voor.
    we hopen dat er een goede uit einde komt dat niet meer zo erg moet zijn ongelukken zijn niet grappig .
    Je kunt niet alles voor spellen.

Reageer