Tiplijn: 06-19541384

Man en hond zwaargewond na aanrijding met scooterrijder

0

MIJNSHEERENLAND – Een man en zijn hond zijn vrijdagochtend 11 december in kritieke toestand naar het ziekenhuis en de dierenarts vervoerd. Omstreeks 7.50 uur was de 67-jarige man zijn hond aan het uitlaten op de Vrouwehuisjesweg in Mijnsheerenland toen hij werd aangereden door een 16-jarige scooterrijder. Toen de eerste politie-agenten met spoed ter plaatse kwamen troffen zij de hond bovenop de man aan.

Na behandeling is 67-jarige man in kritieke toestand naar het ziekenhuis vervoerd. De scooterrijder raakte bij het ongeval lichtgewond. De hond is door een dierenambulance afgevoerd naar een dierenarts. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Politie Hoekse Waard

AuamIDMAuCLbV0KXqDzDT6I-O_nLx7FNwyznBj3BetTQAiGOEQotC5QtkhF7E5vM1VDuuqH6ao0oikwBQOJdesD_

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer