Tiplijn: 06-19541384

Kop-staartbotsingen op N3 en Weeskinderendijk in Dordrecht

0

DORDRECHT – De hulpdiensten zijn vrijdagavond 11 december in Dordrecht twee keer uitgerukt voor een kop-staartbosting. Om 18.00 uur spoedden de hulpdiensten zich naar een aanrijding op de Weeskinderendijk. Twee auto’s waren hier met elkaar in botsing gekomen. Ambulancepersoneel bracht één van de betrokken ter controle naar het ziekenhuis.

Om half acht vond opnieuw een kop-staartbotsing plaats in Dordrecht. Dit ongeval gebeurde op de N3 richting Papendrecht, ter hoogte van het viaduct over de Groenezoom. Ambulancepersoneel en politie kwamen ter plaatse. De betrokkenen zijn door ambulancepersoneel nagekeken. De beschadigde auto’s werden door een bergingsbedrijf meegenomen.

Foto’s: Johan van den Dool

Kop-staartbotsing Weeskinderendijk
_MG_7019 klein _MG_7022 klein _MG_7023 klein
Aanrijding N3
_MG_7030 klein _MG_7032 klein _MG_7034 klein _MG_7035 klein

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer