Tiplijn: 06-19541384

Aanhoudingen na bedreiging in Alblasserdam

0

ALBLASSERDAM – De politie heeft woensdagavond 9 december 2015 met getrokken pistolen twee mannen aangehouden in Alblasserdam. De 25-jarige man uit Bleskensgraaf en zijn 36-jarige kompaan uit Dordrecht hadden even voor hun aanhouding een man bedreigd in zijn woning aan de Vroegestraat in het Damdorp. Een van de twee verdachten sloeg de bewoner in het gezicht en zei dat hij een vuurwapen bij zich had. Vervolgens renden ze weg.

Toen de gealarmeerde agenten bij het huis aankwamen, waren de twee mannen al gevlucht. Wel was een kenteken bekend. De politieagenten zagen de auto rijden op de Ohmweg en hebben het voertuig aan de kant gezet. De twee mannen zijn met de zogenoemde benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten (BTGV) aangehouden. Een vuurwapen werd niet aangetroffen. De auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Tekst en foto: Peter Stam/Alblasserdamsnieuws

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer