Tiplijn: 06-19541384

Politiehelikopter zoekt naar mogelijke inbrekers in Hendrik-Ido-Ambacht

0

HENDRIK-IDO-AMBACHT – De politie heeft dinsdagavond 8 december gezocht naar inbrekers in Hendrik-Ido-Ambacht. Omstreeks 21.30 uur kreeg de politie de melding dat er mogelijk zou worden ingebroken bij een woning aan De Hooge Donck. De melder zag meerdere personen de voortuin van de woning ingaan en daar vervolgens niet meer uitkomen.

Na de melding startte de politie een zoekactie. Hierbij werden diverse politievoertuigen en een politiehelikopter ingezet. Bij de woning werden geen personen en geen sporen van braak aangetroffen. De politie gaat ervan uit dat er geen sprake is geweest van een (poging) inbraak.

IMG_3881-2 IMG_3885-2 IMG_3886-2 IMG_3888-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer