Tiplijn: 06-19541384

Politie onderzoekt schoten in de Nieuwe Dordtse Biesbosch

5

DORDRECHT – De politie doet onderzoek naar schoten die zijn gelost nabij de Nieuwe Merwedeweg in Dordrecht. Zaterdagavond 5 december hoorden meerdere personen schoten van een automatisch vuurwapen in natuurgebied de Nieuwe Dordtse Biesbosch. De daders kwamen met de auto en richtten hun wapen op een bunker en bomen, vertelt een getuige. Na de schoten werd de politie ingeschakeld.

De politie kwam echter niet gelijk bij het incident kijken. Door drukte hebben andere meldingen meer prioriteit gekregen, meldt een voorlichter van de politie. Later werden diverse kogelhulzen gevonden nabij de Zuidhaven. Inmiddels is de politie gestart met (forensisch) onderzoek. Was u getuige of weet u meer omtrent het schietincident? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

5 reacties

  1. Dus er waren zaken die belangrijker waren dan een groep die met een automatisch vuurwapen loopt en schiet? Klinkt niet heel aannemelijk.

  2. Gevalletje van we durven er niet naar toe.
    Risico van het vak lijkt me, weet je van te voren, slappe zooi zeg, te gek voor woorden dit!

  3. Erg makkelijk natuurlijk, om nu boos te worden op de politie omdat die niet direct reageerde op de melding. Je weet niet wat de andere meldingen waren, maar als er iemand overlijdt omdat de politie te druk was met het opsporen van de daders van een boombeschieting was de wereld ook te klein. Het is kwalijk dat dit niet direct opgepakt werd, maar de oorzaak daarvan ligt in de politiek, niet bij de politie.

Reageer