Tiplijn: 06-19541384

Politie zoekt drie mannen na woninginbraak in Gorinchem

0

GORINCHEM – De politie heeft maandagavond 7 december 2015 gezocht naar drie mannen die rond 19.15 uur hadden ingebroken in een woning aan de Barbierstraat. Bij het inbreken werd het drietal overlopen door een bewoner. De drie mannen sloegen hierop op de vlucht. Toen de bewoner het drietal achtervolgde werd hij door één van de daders op zijn arm geslagen. Middels Burgernet, eenheden op straat en de politiehelikopter werdt naar het drietal uitgekeken.

De eerste man is een Turks / Marokkaans uitziende man van rond de 35 jaar en met een lengte van 1.75 meter. Hij heeft een ringbaard en een zwarte jas aan en een pet op. De tweede man is Afrikaans uitziende man en is tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is ongeveer 1.80 meter lang en draagt een grijs vest met capuchon en een lichtblauwe sportbroek. Van de derde persoon is nog geen signalement bekend.

Heeft u de inbrekers gezien? Laat dit de politie zo snel mogelijk weten via 112. “Onderneem zelf geen actie,” zo luidt het advies van de politie. Het slachtoffer heeft inmiddels aangifte gedaan.

Foto’s: Max Liet

DSC_4567-2DSC_4562-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer