Tiplijn: 06-19541384

Jongen onder bedreiging van mes beroofd van fiets in Sliedrecht

1

SLIEDRECHT – Een 15-jarige Dordtenaar is in de nacht van zaterdag 5 op zondag 6 december beroofd. De jongen werd omstreeks 3.00 uur onder bedreiging van een mes gedwongen zijn fiets af te geven op de Deltalaan in Sliedrecht. De straatrover ging er daarna met de fiets vandoor. De jongen schakelde na de beroving de politie in.

Na onderzoek werd de fiets op de Scheldelaan aangetroffen. Agenten, die het rijwiel enige tijd vanuit een onherkenbaar voertuig in de gaten hielden, zagen na enige tijd een man aankomen lopen. Toen de man de fiets van het slot haalde werd hij gearresteerd door de agenten. De verdachte, een 18-jarige man, heeft de beroving inmiddels bekend, meldt de politie.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

Reageer