Tiplijn: 06-19541384

Buschauffeuse gewond na poging beroving; politie vraagt om hulp in Bureau Rijnmond

2

DORDRECHT – Op zaterdagavond 3 oktober rond kwart voor elf wacht een buschauffeuse van Arriva op het Lunenbergplein in Dordrecht op haar volgende rit. Plotseling staan er drie mannen met bivakmutsen voor haar neus. Ze bedreigen haar en eisen geld. De chauffeuse schrikt maar reageert assertief. Ze wijst de jongens er op dat er camera’s zijn en weigert haar telefoon en geld af te geven. Als reactie daarop slaan de jongens op de buschauffeuse in. Daarna gaan ze weg richting de kerk, de buschauffeuse gewond achterlatend.

De politie vraagt in Bureau Rijnmond om hulp van mensen die op de bewuste zaterdagavond in oktober iets gezien hebben. Misschien dat mensen de daders herkennen op de foto’s van de bewakingscamera. Wanneer u de politie kunt helpen in het onderzoek naar de beroving, kunt u bellen naar de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Meld Misdaad Anoniem kan ook: 0800-7000.

Foto’s: Politie en Jesper den Hartog.

DSC_0002 br38dordtarriva2 br38dordtarriva

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

2 reacties

  1. “Ze wijst de jongens er op dat er camera’s zijn..”

    Gezien de kwaliteit van de beelden een compleet overbodige actie, en installatie.

  2. Wallie Frankena on

    Bij Rutte hangt betere apparatuur, denk ik,
    Verschil moet er zijn, tenslotte.
    Een arbeider is helemaal niet belangrijk, als de baas een cameraatje ophangt heeft ie z’n best gedaan.

Reageer