Tiplijn: 06-19541384

Politie doet vervolgonderzoek naar dood Papendrechtse baby

0

PAPENDRECHT – De politie heeft donderdagmiddag 3 december 2015 bij een woning aan de Stellingmolen in Papendrecht een vervolgonderzoek gedaan naar aanleiding van de dood van een baby. Er zou een reconstructie gedaan zijn. De betreffende baby werd op 5 oktober 2015 onwel. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en het meisje werd naar een ziekenhuis gebracht. Daar overleed ze in de vroege ochtend van 6 oktober.

Omdat artsen twijfelden aan de doodsoorzaak werd een grootschalig onderzoek opgestart. Nader onderzoek naar de doodsoorzaak leidde tot de conclusie dat de baby naar alle waarschijnlijkheid door een misdrijf om het leven was gekomen.

Eind oktober werd een 26-jarige man uit Papendrecht aangehouden in verband met het onderzoek naar de dode baby. Deze verdachte is de partner van de moeder van de baby, maar niet de vader van het meisje. De moeder van het kind werd een paar dagen voor de man al aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van het meisje.

De politie laat donderdagmiddag weten dat het onderzoek nog steeds in volle gang is. Details over het onderzoek en eventuele vorderingen kunnen in verband met het onderzoek nog niet naar buiten gebracht worden.

Foto’s: Izaak van den Berg.

I93_5939_124 (Medium) I93_5941_125 (Medium) I93_5949_126 (Medium)

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer