Tiplijn: 06-19541384

Verstandelijk beperkte Hanne vermist vanuit Dordrecht

0

DORDRECHT – Vanaf de Provincialeweg in Dordrecht wordt sinds woensdagmiddag 2 december de 15-jarige Hanne vermist. Het meisje heeft het verstandelijk vermogen van een 12-jarige, meldt de politie. De politie en familie maken zich zorgen over het meisje en zijn naar haar op zoek.

Signalement
Het meisje zou een donkerblauwe jas, een zwart-witte jurk en zwarte laarzen dragen. De tiener zou vertrokken zijn uit de wijk De Hoven op een witte damesfiets met een grijze mand. Heeft u meer informatie omtrent deze vermissing? Bel dan de politie via 0900-8844 of in geval van spoed via het nummer 112.

Update: De vermiste Hanne is omstreeks 17.00 uur in goede gezondheid door de politie aangetroffen.

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer