Tiplijn: 06-19541384

Wie hielp de Gorinchemse Melissa na ongeval in Acquoy? ”Ik heb echt geluk gehad”

0

GORINCHEM / ACQUOY –  Maandagmorgen rond 07.15 reed Melissa Baks uit Gorinchem met haar auto over de Meerdijk bij Acquoy. ”Op de dijk bij Acquoy ben ik in de berm terecht gekomen”, vertelt ze aan de website 112Lingewaal.nl.

Door een te scherpe stuurcorrectie sloeg haar auto over de kop waarna de ze onderaan de dijk in een sloot tot stilstand kwam. ”Ik heb mezelf kunnen bevrijden waarna ik dankzij 3 mannen aan de kant kon komen”.

Brandweer, ambulance en politie kwamen ter plaatse. Melissa is per ambulance overgebracht naar het Beatrix ziekenhuis in Gorinchem, waar bleek dat zij onder meer een verbrijzeld vingertopje, enkele flinke bulten en wat kneuzingen had opgelopen. ”Met mij gaat het naar omstandigheden goed. Ik heb echt een engeltje op mijn schouders gehad”, aldus Melissa.

Hulp
Melissa werd door drie toevallig passerende mannen uit haar autowrak gehaald. Deze drie mannen wil zij graag persoonlijk bedanken. Bent of kent u degene die bij dit ongeval eerste hulp heeft verleend? Neem dan contact op met de redactie van 112Lingewaal via deze link.

IMG_6831 IMG_6835

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer