Tiplijn: 06-19541384

Kinderen en volwassenen uit vastgelopen lift Papendrecht gehaald

0

PAPENDRECHT – De Papendrechtse brandweer werd dinsdagochtend 1 december even na 11.30 uur gealarmeerd voor een melding van een liftopsluiting. Een lift bij winkelcentrum de Meent was door een storing stil komen te staan. In de lift bleken zes volwassenen en drie kinderen al zo’n drie kwartier opgesloten te zitten. Terwijl de brandweer onderweg was probeerde een ondernemer, die op de Meent was voor het bouwen van een pop-up store, de lift open te krijgen. Dit lukte, waarop de volwassenen en kinderen nog voor de komst van de brandweer uit de lift konden worden gehaald. De mensen waren opgelucht en bleken niet gewond of onwel te zijn geraakt.

Foto’s: Eric den Ouden

IMG_4389 IMG_4390

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

Reageer