Tiplijn: 06-19541384

Belgen rijden tuin in; bestuurder naar het ziekenhuis

1

ZWIJNDRECHT – Drie Belgen zijn maandagavond 30 november omstreeks 22.00 uur met een auto een tuin aan de Plantageweg in Zwijndrecht ingereden. Volgens de politie en getuigen gebeurde het ongeval met een flinke vaart. “Ik zag de auto zo voorbij schieten, hij kwam vanaf de snelweg,” vertelt een buurtbewoner.

Naast de politie kwam ook de ambulancedienst met twee voertuigen ter plaatse. De inzittenden van het voertuig, twee mannen en een vrouw, zijn nagekeken. De bestuurder van het voertuig is hierop voor controle naar het ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Foto’s: Martijn de Vries en Nick van der Schuit

plantageweg2 plantageweg plantageweg3 CVFuVa6UYAA0IZW-2 AmNxKoPOZkFet6Mc6BbfdQV9NrUYYq2b2-IjENpYjRHP-2 AjuXF-q4pJZU0gk-Kt0-nE6WHDh_qIoiM6GlX-WJ7-QK-2

Dit kan u ook interesseren

Deel dit bericht:

1 reactie

  1. Jezus, hoe krijg je het in godsnaam voor elkaar, die moet echt met een bloedvaart aan zijn komen vliegen!!! Rakelings langs een boom..
    Ligt een beetje te veel voor de hand om te zeggen dat alleen een Belg dit voor elkaar kan krijgen, niet? 😉

Reageer